Si a fost Jobhunters 2012

Leave a comment

September 8, 2012 by jobhuntersro

Ieri, intr-un cadru prietenos, exact asa cum ne-am propus, a avut loc prima editie Jobhunters. Intr-o sala nu foarte mare, mai bine de 20 de oameni au raspuns invitatiei noastre din online si au fost mai mult decat interesati de ce au avut de spus invitatii.

Sorin TudorBogdana ButnarVlad PetreanuMadalina UceanuAnne- Marie ChelariuAndrei RoscaAlexandru Negrea si Doru Panaitescu si-au rapit timp din programul lor aglomerat pentru a fi alaturi de noi.  Ei au povestit despre experientele lor profesionale si au incercat sa dea sfaturi cat mai folositoare tinerilor prezenti in sala despre CV-uri, scrisori de intentie, interviuri, joburi s.a.

In prim plan, Cristina Chipurici

La eveniment a fost prezent si un invitat surpriza, si anume, Cristina Chipurici, extrem de cunoscuta in mediul online. Nu au lipsit nici momentele de interactiune cu participantii, oricine fiind liber sa vorbeasca si sa puna intrebari.

Anne- Marie Chelariu si Andrei Rosca

Cu siguranta participantii, si poate si invitatii, si-ar fi dorit si mai mult timp la dispozitie, cele doua ore si un pic trecand foarte repede.

Vlad Petreanu si Madalina Uceanu

Speram ca v-a placut acest eveniment si intreaga echipa va multumeste pentru participare. Asteptam cu mare drag un feedback din partea voastra. De asemenea, multumim si celor care au sustinut acest eveniment pe retelele de socializare.

Sorin Tudor si Bogdana Butnar

Nu uitati ca pentru a vrea un job, trebuie sa stii sa-l vrei!

Pentru mai multe poze va invitam pe pagina noastra de Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: